Fritidsbåtar för alla sjöar

Välj din egen favorit!

HR Collection 2024

Vi satsar stort på sjövärdighet och sjösäkerhet för att du skall känna dig trygg och säker i alla väder. Vill du ro en liten smidig båt i lugna vatten? Vill du gasa för fullt i en stor styrpulpetbåt i öppen sjö?
Väljer du en HR-båt får du en vän på sjön och du kommer att känna glädje och tillfredställelse varje gång du lättar ankar.

Välkommen till HR Boat Sweden!
VD Daniel Svensk

Båtmodeller från HR Boat

Mer om HR Boat

• HR boat är svensktillverkad med hög kvalitet.

• HR boat är moderna och prisvärda båtar.

• HR boat har över 40 års erfarenhet av båtproduktion.

• HR boat har 3 års garanti på plastarbeten.

• HR boat har ett starkt återförsäljarnät.

• HR boat är ett serviceinriktat företag.

• HR boat har säkra leveranser med egen transport.

 

Samtliga båtar är certifierade enligt nya tuffare säkerhetsregler (2017) tillsammans med DNV-GL. Detta har medfört att vissa båtmodeller har fått en person mindre i maxbelastning eller hoppat ner en nivå i klassning, allt för att skapa större marginaler enligt nya regelverket.

Funktion, kvalitet och säkerhet.
John H.V. Lindblom är en av Skandinaviens ledande båtkonstruktörer som har lång erfarenhet i ”båtskapande” såväl i Sverige som utomlands. Framförallt är han erkänd som designer och konceptlösare på såväl småbåtar från 15 fot till yachts på 100 fot. På meritlistan finns både fritidsbåtar, yrketsbåtar och båtar för Marinen.

John H.V.Lindblom har konstruerat HR 445STD, HR 442sc, HR 480sc, HR 532cc, HR 610CB, HR 460fishing, HR 600F, HR 602BR, HR602CC  och HR 480BR.

Vad ska jag använda den till: Storlek, motorstyrka, planande, pris och garantier?

• Först och främst skall man definiera sina behov.

• Är de likadana i dag som om några år?

• Vad skall båten användas till: Långa transport sträckor på öppet vatten, färd på mindre vattendrag i närheten av land, få passagerare eller stor familj?

HR Boat Sweden, även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar och säljer rodd-, styrpulpet- och cabinbåtar.

Företaget har idag 27 anställda och 13 olika modeller som var och en på sitt sätt passar in på de krav och önskemål  Du som båtköpare ställer.

Här kan du granska och jämföra våra båtar från den lilla lätta smidiga HR 330STD till våra populära 602-modeller.

Vid vår anläggning i Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution till våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Laxå ligger logistiskt rätt vid E20 mitt emellan Stockholm och Göteborg, distributionen sker med egna lastbilar utan omlastningar vilket ökar leveranssäkerheten och tryggheten för kunderna som får sin båt i rätt tid och kvalité.

Kontakta oss

Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklamationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

info@hrboat.com

Skicka ett meddelande