Om HR boat

HR Boat Sweden även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar och säljer rodd- och styrpulpetbåtar.

Ett helsvenskt företag med start på 70-talet

Vid vår anläggning i Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution till våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Laxå ligger logistiskt rätt vid E20 mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi distribuerar båtarna smidigt med egna lastbilar utan omlastningar, vilket ökar tryggheten och kvalitén samt leveranssäkerheten för dig som kund så att du får din båt i rätt tid.

Sedan 1974

Vår policy är att tillverka båtar med optimalt inbyggd sjövärdighet och säkerhet. Vi vill göra båtar med förmåga att acceptera och släta över även en ovan båtförares beteende, men allt har en övre gräns.

Det finns en mängd faktorer som påverkar säkerheten i en båt och i de flesta fall är det båtförarens omdöme och ansvarskänsla som är det mest avgörande.

sålda båtar 2020

tillverkade båtar sedan 1974

anställda

Besök oss

Det är enkelt att hitta till oss, vår fabrik finns  i den charmiga tätorten Laxå, mellan Stockholm och Göteborg och vid E20. Från centrala Örebro når du oss med bil på 30 minuter.

Svenska fritidsbåtar för alla behov!

Företaget har idag 22 anställda och 15 olika modeller som var och en på sitt sätt passar in på de höga krav och önskemål du som båtköpare ställer.

Köp svensk kvalitet, det lönar sig!

Laxå-fabriken

Laxå-fabriken

Tillverkningsprocessen är noggrann med fortlöpande kontroller. Vi har ansvarskännande och kvalitetstänkande inbyggt i våra duktiga medarbetare.

John H.V. Lindblom

John H.V. Lindblom

Yacht designer med lång erfarenhet, en erkänd designer för småbåtar från 15 fot till yachts på 100 fot.

Utveckling och tillverkning

Utveckling och tillverkning

I Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution. Distributionen sker med egna lastbilar, utan omlastning.

Våra samarbetspartners

 Kontakta oss

  Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklamationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

info@hrboat.com

Skicka ett meddelande