Vår fabrik

HR Boat Sweden, även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten av 70-talet tillverkar och säljer rodd- och styrpulpetbåtar. Här kan du se våra olika modeller.

Tillverkning i Laxå

Företaget har idag 27 anställda och 12 olika modeller som var och en på sitt sätt passar in på de krav och önskemål Du som båtköpare ställer.

Utvecklingen sker också i Laxå

Vid vår anläggning i Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution till våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. 

Svensk kvalitet

Upplev känslan av svensk kvalitet i varje detalj. Konstruerat och tillverkat för att tåla tuffa tag på sjön.

Glasfiberarmerad polyester

Skrovet görs i glasfiberarmerad polyester. Materialet, funktionen och detaljarbetet gör båten robust men också vacker att se på och den kommer att tåla hårda tag i många år.

Egen distribution till hela Sverige!

Laxå ligger logistiskt rätt vid E20 mitt emellan Stockholm och Göteborg, distributionen sker med egna lastbilar utan omlastningar vilket ökar tryggheten och kvalitén samt leveranssäkerheten för dig som kund så att du får din båt i rätt tid.

Utveckling och tillverkning i Sverige

Fritidsbåtar för alla behov.

Svensk kvalitet i varje detalj – även det som inte syns.

HR Boat. Ditt bästa val när du ska köpa båt.

Kontakta oss

Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklamationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

info@hrboat.com

Skicka ett meddelande