HR 445 std

Prisvärd och välplanande basbåt

HR 445 std

Får vi presentera HR 445 std som är en allroundbåt med en skrov-konstruktion som liknar våra pulpetbåtars skrov, men ändå enkel och robust som våra övriga roddbåtar. Det breda skrovet med de höga friborden gör båten säker och trygg. Den stabila konstruktionen gör också att den kan bära en 20 hk fyrtaktsmotor med fartresurser strax över 20 knop. Man skulle kunna kalla den en ”Motorroddbåt”.
Extrautrustning: Styrpulpet, vindruta, Igloobox.

Fakta om HR 445 std

Båtens längd och bredd

4,45 meter / 1,70 meter

Båtens vikt

180 kg

Antal personer i båten (max)

4 st

Max hk på motor

20 hk

Längd i meter 4,45
Bredd i meter 1,70
Fribordshöjd (invändig) 0,60
Vikt utan motor (ca) 180 kg
Antal personer 4
Max hk 20
Rigglängd lång
Badstege X
Torra stuvfack 1
Åror 8,5 fot
Styrkabel meter 2,75
Reglagekabel fot 6
Kategori D

D = Båt lämpad för skyddade farvatten med  vindstyrkor upp till 7,9 m/sek.
C = Båt lämpad för kustfarvatten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 13,8 m/sek

Vad tycker du om din HR 445 std? Hur använder du båten? Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat@com. Det kommer att visas här.

Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger Dej som kund hos oss en trygghet i Ditt båtköp. Du kan vara säker på att Din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.

Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Se till att alla sitter ner i båten och undvik att byta platser. Det uppstår lätt obalans och båten kan vika ner sig och då ramlar man i vattnet. Snedbelastning gör det obekvämt att ro och även en utombordare får jobba hårdare för att driva båten. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan ”kryssa Dig fram”. Lyssna alltid på sjöväderrapporten.

Bra och passande tillbehör köper Du hos Din återförsäljare eller i webbshop. 

Bra och passande tillbehör köper Du hos Din återförsäljare eller annan Watskibutik. Var noga med kvalitén. Det finns mycket att köpa men allt är inte bra.

Fler båtmodeller från 3-4 meter

HR 392 std

HR 442 std

HR Service

Vi söker ständigt att ge våra kunder den support som gör ägandet och brukandet av en HR produkt tryggare och trevligare.

Kontakta oss

Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklammationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

Skicka ett meddelande