HR 330 std

Liten och lätt jolle

HR 330 std

En mångsidig båt som är liten och lätt, och ändå en ”riktig” båt. Den är dessutom utmärkt som jolle och perfekt för ungdomar. HR 330 std har samma skrovform som de större modellerna och är lättplanande. Den väger bara 65 kg och kan fraktas på biltaket.

Fakta om HR 330 std

Båtens längd och bredd

3,30 meter / 1,35 meter

Båtens vikt

65 kg

Antal personer i båten (max)

1 st

Max hk på motor

4 hk

Längd i meter 3,30
Bredd i meter 1,35
Fribordshöjd (invändig) 0,39
Vikt utan motor (ca) 65 kg
Antal personer 1
Max hk 4
Åror 7 fot
Rigglängd kort
Kategori D

D = Båt lämpad för skyddade farvatten med  vindstyrkor upp till 7.9 m/sek.
C = Båt lämpad för kustfarvatten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 13.8 m/sek

Vad tycker du om din HR 330 std? Hur använder du båten? Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat.com

De synpunkter ni skickar in kommer inom kort att visas här, tack för ditt bidrag.

Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger dig som kund hos oss en trygghet i ditt båtköp. Du kan vara säker på att din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.

Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Se till att alla sitter ner i båten och undvik att byta platser. Det uppstår lätt obalans och båten kan vika ner sig och då ramlar man i vattnet. Snedbelastning gör det obekvämt att ro och även en utombordare får jobba hårdare för att driva båten. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan ”kryssa dig fram”. Lyssna alltid på sjöväderrapporten.

Bra och passande tillbehör köper du hos din återförsäljare eller i webbshop. 

Vi rekommenderar att du besöker vår webbshop och letar dig fram till de reservdelar du behöver. Det absolut bästa sättet att hitta den rätta reservdelen i original.

Fler båtmodeller från 4 meter

HR 442 sc

HR 445 std

HR Service

Vi söker ständigt att ge våra kunder den support som gör ägandet och brukandet av en HR produkt tryggare och trevligare.

Kontakta oss

Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklammationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

Skicka ett meddelande