HR 602 br

En dröm för utflykten

HR 602 br med Yamahamotor Norge

HR 602 br

En välplanerad båt med ett skrov som med sin något kraftigare V form på 21 grader går mjukt och behagligt i vattnet. De enkelt uppfällbara borden på sidorna gör att man snabbt kan få till bra avställningsytor när familjen blir fikasugen.

Båten är som standard utrustad med hydraulstyrning, vattenskidbåge, komplett dynsats samt Hertz marine bluetooth stereo, mycket förvaringsutrymme och många fina sittplatser. Riktig glasruta från ”Taylor Made” med öppningsbar ruta och dörr mellan pulpetdelarna. Kapell från rutan och bak till motorbrunnen liksom kapellgarage ingår i konceptet.

Fakta om HR 602 br

Båtens längd och bredd

6,02 meter / 2,30 meter

Båtens vikt

750 kg

Antal personer i båten (max)

7 st

Max hk på motor

150 hk

Längd i meter 6,02
Bredd i meter 2,30
Fribordshöjd (invändig) 0,82
Vikt utan motor (ca) 750 kg
Antal personer 7
Max hk 150
Rigglängd lång
Torra stuvfack 8
Dynsats x
Länspump x
Reglagekabel fot 14
Ankarbox 3
Badstege x
Regnläns/självläns x
Styrpulpet x
Vattenskidbåge x
Fast tank 170 liter
Kategori C

C = Båt lämpad för kustfarvatten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 13.8 m/sek
D = Båt lämpad för skyddade farvatten med  vindstyrkor upp till 7.9 m/sek.

Vad tycker du om din HR 602 br? Hur använder du båten? Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat.com

De synpunkter ni skickar in kommer inom kort att visas här, tack för ditt bidrag.

Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti på alla plastarbeten vilket ger dig som kund hos oss en trygghet i ditt båtköp. Du kan vara säker på att din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.

Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Se till att alla sitter ner i båten och undvik att byta platser. Det uppstår lätt obalans och båten kan vika ner sig och då ramlar man i vattnet. Snedbelastning gör det obekvämt att ro och även en utombordare får jobba hårdare för att driva båten. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan ”kryssa dig fram”. Lyssna alltid på sjöväderrapporten.

Bra och passande tillbehör köper du hos din återförsäljare eller i webbshop. Här är exempel på extrautrustning som finns till din HR boat.

Vi rekommenderar att du besöker vår webbshop och letar dig fram till de reservdelar du behöver. Det absolut bästa sättet att hitta den rätta reservdelen i original.

Standardutrustning för HR 602 br

När du beställer din båt kan du enkelt välja till det lilla extra för en ännu bättre båtupplevelse. Mycket av utrustningen i våra båtar är standardutrustning, se bildcollage nedan.

Komplett dynsats

Dynsatsen är klädd med softfloor för bästa sittkomfort.

Akterkapell

Ett akterkapell som går att använda helt eller delvis uppsatt.

Stereo

Stereo som standardutrustning kommer från Hertz Marine Bluetooth.

Hydraulstyrning

Från Baystar Plus kommer hydraulstyrningen.

Extrautrustning för HR 602 br

Hamnkapell och Bowkapell

Skydda din båt med kapell som är specialsydda för din båtmodell.

Softfloor

Mjukt softfloor-golv för bättre komfort.

 

Solbädd

Iläggsskiva samt dyna.

GPS

GPS, exempelvis från Garmin, som underlättar navigeringen.

HR Service

Vi söker ständigt att ge våra kunder den support som gör ägandet och brukandet av en HR produkt tryggare och trevligare.

Kontakta oss

Adress: Storängsvägen 3, 695 30 LAXÅ

För frågor angående båtar, reklammationer eller reservdelar och tillbehör vänligen kontakta närmsta återförsäljare. Vid eventuell direktkontakt med Högaprodukter AB använd E-postadressen eller kontaktformuläret.

info@hrboat.com

Skicka ett meddelande